Πάτρα: Γιορτάζει τα 20 χρόνια της η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ

Εσπερίδα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ με θέμα: «ΣΘΕΤ ΕΑΠ: Είκοσι Χρόνια προσφοράς στην Εκπαίδευση και στην Έρευνα στις Θετικές Επιστήμες και στην Τεχνολογία» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, θα παρουσιασθεί το διαχρονικό Ακαδημαϊκό έργο της Σχολής από τον Κοσμήτορα Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, και θα μιλήσουν οι προσκεκλημένοι ομιλητές Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ομιλία με τίτλο «Η παρουσία των φαρμακευτικών ενώσεων στο περιβάλλον:

Επίπεδα συγκεντρώσεων και Επιπτώσεις» και ο Ομότιμος Καθηγητής Θανάσης Κ. Τσακαλίδης,Τμήμα Μηχανικών H/Y και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών ομιλία με τίτλο «Από την Κοινωνία του Μόχθου στην Κοινωνία της Σοφίας (1900 – 2030)»

Θα ακολουθήσει (ανοικτή συζήτηση με αποφοίτους της ΣΘΕΤ) με τίτλο: Προσμονές και εμπειρίες από τις σπουδές στη ΣΘΕΤ και στο ΕΑΠ.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν τα Μέλη ΔΕΠ της ΣΘΕΤ Φ. Καριώτου, Δ. Καλλέ, Κ. Μπουρίκα.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    16 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία