Πάτρα: H Μαρία – Λουΐζα Βρυώνη θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο στυλ της ελευθέρας

Προπόνηση στο στυλ της ελευθέρας θα πραγματοποιήσει στην Πάτρα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 η Μαρία – Λουΐζα Βρυώνη, με τους αθλητές των παλαιστικών Συλλόγων της πόλης μας, Α.Σ. Πολυνίκη (προπονητής Γιώργος Ραλλής) και Ολύμπια Club (προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος).

Η Μαρία – Λουΐζα Βρυώνη είναι Ολυμπιονίκης στην πάλη το 2004 και μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες, με διακρίσεις, συμμετοχές και μετάλλια τόσο σε εθνικούς, όσο και σε διεθνείς αγώνες, παγκόσμια πρωταθλήματα, πανευρωπαϊκά, πανεπιστημιάδες και μεσογειακούς αγώνες. Ξεκίνησε από το στίβο ως επταθλήτρια, με πολλές επιτυχίες και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και στη συνέχεια μεταπήδησε στην πάλη. Στην προπόνηση θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να μυηθούν σε μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, της πάλης, ενός από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά ολυμπιακά αγωνίσματα.

Η προπόνηση απευθύνεται κυρίως στους πιο προχωρημένους αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεών τους, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι υπόλοιποι, εφόσον το επιθυμούν. Η εν λόγω προπόνηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου το Σάββατο 15/12/2018 στις 16.00.

Το περιεχόμενο της προπόνησης θα αποτελείται από δύο μέρη: το θεωρητικό (θεωρητική προσέγγιση, ενημέρωση για το Ολυμπιακό άθλημα της πάλης, βασικές απαιτήσεις και χαρακτηριστικά της προπόνησης, συζήτηση για θέματα προπόνησης, κανονισμών, διατροφής κ.ά) και το πρακτικό (επίδειξη τεχνικών και κανόνων, κοινές προπονήσεις, προπονητικοί αγώνες, κλπ).

Στην συνέχεια (γύρω στις 17.30) στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει εκδήλωση με αγώνες επίδειξης μεταξύ νέων ηλικιακά, αλλά και σε εμπειρία, αθλητών των συλλόγων. Ο στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να αποκτηθεί από τους νέους αθλητές μια πρώτη εμπειρία, να αποβάλουν το φόβο τους για τους αγώνες και να αποκτήσουν αγωνιστική εξοικείωση. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει και ενημέρωση για το άθλημα της πάλης, ενώ θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.


Πηγή