Πάτρα: Κρατούμενος προσπάθησε να βάλει ναρκωτικά στη φυλακή

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε βάρος ενός 40χρονου αλλοδαπού, έγκλειστου φυλακών.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποίησαν για ακόμη μια φορά πληροφορίες που αφορούσαν κατάποση ποσοτήτων ναρκωτικών από έγκλειστο φυλακών, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, μετέφεραν τον 40χρονο σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.
Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, από τις 5 μέχρι και τις 7-12-2018, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του 15 συνολικά συσκευασίες , που περιείχαν 31,7 γραμμάρια ηρωίνης και ένα γραμμάριο κάνναβης.
Ο δράστης, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παρόμοια αδικήματα, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε στις 7-12-2018 στο σωφρονιστικό κατάστημα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    8 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα