Πάτρα: Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στολισμού της πλατείας Γεωργίου (pics)

Oι εργασίες στολισμού της πλατείας Γεωργίου βρίσκονται σε εξέλιξη και το Σάββατο. Η κεντρική πλατεία της πόλης κάθε χρόνο αποτελεί το σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους.

Φορτηγά και συνεργεία του Δήμου δουλεύουν έτσι ώστε να έχουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα βάλει την καρδιά της Πάτρας στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πάτρα: Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στολισμού της πλατείας Γεωργίου (pics) Πάτρα: Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στολισμού της πλατείας Γεωργίου (pics)

Και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη θα έχει την τιμητική της. Φτιαγμένη από τα χέρια του "μάστερ" του είδους, Πέτρου Βρυώνη, ένα υπέροχο έργο, με σπουδαίες απεικονίσεις της Θείας Γέννησης.

Περιμετρικά της φάτνης, θα αναπτυχθούν οι ξύλινες κατασκευές, ώστε όλες μαζί οι κατασκευές να αποτελέσουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Πάτρα: Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στολισμού της πλατείας Γεωργίου (pics) Πάτρα: Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στολισμού της πλατείας Γεωργίου (pics) Πάτρα: Mε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στολισμού της πλατείας Γεωργίου (pics)


Πηγή