Πάτρα: Πρώτη δύναμη η Παναχαϊκή στην γυναικεία πυγμαχία

Πάτρα: Πρώτη δύναμη η Παναχαϊκή στην γυναικεία πυγμαχία  Πάτρα: Πρώτη δύναμη η Παναχαϊκή στην γυναικεία πυγμαχία

Πρωταθλήτρια στις γυναίκες αναδείχτηκε για ακόμα μία χρονιά φέτος η Παναχαϊκή στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα πυγμαχίας που γίνεται στην Πάτρα και φτάνει στην ολοκλήρωσή του.

Οι αθλήτριες του Νίκου Πλέα με τα μετάλλια που κατάφεραν να κατακτήσουν ανέδειξαν την ομάδα τους στην πρώτη δύναμη της γυναικείας πυγμαχίας, κάνοντας έτσι για ακόμα μία φορά περήφανο τον προπονητή τους.

Η Φωτεινή Πλέα στον τελικό της κατηγορίας των 57 κιλών κέρδισε την επίσης Πατρινή αθλήτρια του Τόφαλος Σύνη Κατζόγια και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, ολοκληρώνοντας έτσι την επιτυχημένη παρουσία των κοριτσιών της "κοκκινόμαυρης" ομάδας.

Είχαν προηγηθεί άλλα τρία μετάλλια για τις boxerinos του Νίκου Πλέα, με την Ζωή Κωστοπούλου να παίρνει το ασημένιο, την Θεοδώρα Μαντέλη το χάλκινο και την Δήμητρα Κωνσταντοπούλου την τρίτη θέση. Ο Νίκος Πλέας μιλώντας στο patrasevents.gr για τις επιτυχίες των κοριτσιών του τόνισε:

"Είμαι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα που έφεραν τα κορίτσια της Παναχαϊκής, καταφέρνοντας να αναδείξουν για ακόμα μία χρονιά το σωματείο τους πρωταθλητή στις γυναίκες. Θέλω να πιστεύω ότι η Παναχαϊκή θα συνεχίζει να παίρνει τίτλους και τα επόμενα χρόνια, με τους αθλητές της νέας φουρνιάς που παίρνουν σιγά – σιγά τη σκυτάλη να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες".


Πηγή