Πάτρα: Στο ίδιο έργο θεατές – “Ουρές” και ταλαιπωρία στο κτίριο της ΔΕΗ

Στο ίδιο έργο θεατές στο κτίριο της ΔΕΗ.

Αρχές του μήνα και για ακόμα μία φορά έγινε ένας χαμός στο κτίριο της ΔΕΗ, στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας. Οι "ουρές" στα γραφεία που στεγάζονται τα ταμεία της επιχείρησης είναι μεγάλες όλες σχεδόν τις πρωινές ώρες, με τον κόσμο να βγαίνει και να περιμένει έξω στο κρύο αφού στους εσωτερικούς χώρους δεν χωράνε.

Μεγάλη είναι και η αναμονή στα γραφεία των διακανονισμών και όλων των υπολοίπων υπηρεσιών της επιχείρησης. Η αναμονή φτάνει τις πέντε και τις έξι ώρες και είναι χαρακτηριστικό ότι όσοι βγάζουν χαρτάκι στις 9:30 περιμένοντας να εξυπηρετηθούν κάποια στιγμή, οι υπάλληλοι τους λένε να φύγουν και να έρθουν την επόμενη ημέρα αφού θα είναι άδικος ο κόπος τους να περιμένουν για τόσες ώρες, χωρίς στο τέλος να πετύχουν τον σκοπό τους.

Τόση είναι η αναμονή. Για να εξυπηρετηθεί κάποιος θα πρέπει να πάει στο κτίριο της ΔΕΗ από τις 7:30 έτσι ώστε να ξεμπερδέψει κατά τις 11 με 12 το μεσημέρι. Γι' αυτό άλλωστε και ο κόσμος περιμένει έξω από το κτίριο της ΔΕΗ από τις 7 το πρωί, προτού καν ανοίξουν οι πόρτες του κτιρίου.

Οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα των καταναλωτών για όλη αυτή την κατάσταση που είναι σχεδόν καθημερινή, είναι πολλά και έντονα. Η κατάσταση αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς όμως να γίνεται κάτι από τους αρμόδιους για να την διορθώσουν. Ίσως και να μην τους ενδιαφέρει κιόλας από την στιγμή που και οι ίδιοι γνωρίζουν το πρόβλημα.


Πηγή