Πάτρα: Τα Χριστούγεννα τα παιδικά χαμόγελα πρέπει να γίνουν περισσότερα και να λάμψουν!

Πάτρα: Τα Χριστούγεννα τα παιδικά χαμόγελα πρέπει να γίνουν περισσότερα και να λάμψουν! Πάτρα: Τα Χριστούγεννα τα παιδικά χαμόγελα πρέπει να γίνουν περισσότερα και να λάμψουν!

Έρχονται ημέρες Χριστουγέννων και δεκάδες οικογένειες έχουν ανάγκη από βοήθεια αφού η κρίση, η ανεργία και η φτώχεια που κυριαρχεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας είναι μεγάλη, με πολλούς γονείς να μην μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.

Πολλά επίσης είναι τα παιδιά που φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα καταφέρουν να μπουν στο "παραμύθι" και στην μαγεία των εορτών, περνώντας τα φτωχικά και στερημένα.

Το Φωτεινό Αστέρι, τα μέλη και οι εθελοντές του, κάνουν και τις φετινές γιορτές μία τεράστια προσπάθεια για να βοηθήσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, σε μία εποχή που ο αριθμός των οικογενειών που εξυπηρετεί ο σύλλογος ολοένα και μεγαλώνει, ενώ μαζί με αυτόν μεγαλώνουν και οι ανάγκες που θα πρέπει να καλυφτούν.

Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του "καλεί όλους εν όψει των Χριστουγέννων να στηρίξουν τη προσπάθεια συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τα στοιχειώδη για τα παιδιά του. Η κοινή προσπάθεια θα φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα και περισσότερα παιδικά χαμόγελα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί να μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

[email protected] – τηλ. 6981044800-2611122497.


Πηγή