Πάτρα: Τη Δευτέρα σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας

Η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια των εκλογών για το νέο Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας, μετά από την εκλογική διαδικασία που έγινε την Τετάρτη.

Την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προσπάθεια συγκρότησης σε σώμα των νεοεκλεγμένων τα οποία αναδείχτηκαν κατά την προχθεσινή εκλογική διαδικασία.

-Ειδικότερα η ΔΑΚΕ 336 ψήφους (34,53%) και τρεις έδρες στις οποίες εκλέγονται οι: Δημήτρης Φωτόπουλος, Σπυρίδων Ψαρράς και Θεόδωρος Λυρής. Με το ίδιο ψηφοδέλτιο για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγη ο Γιώργος Ψαρρός.

-Το ψηφοδέλτιο «Μέτωπο Αντίστασης» έλαβε 268 ψήφους (27,54%) και δύο έδρες. Στις δύο έδρες εκλέγονται οι: Αγγελος Μπουμπούλης και Χρήστος Σιάχος. Από το ίδιο ψηφοδέλτιο στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκε ο Γιώργος Δελλής.

-Το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Συνεργασία» (ΣΥΝΕΚ) πήρε 140 ψήφους (14,39%) και μία έδρα στην οποία εκλέγεται ο Παναγιώτης Παΐζης.

-Το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» έλαβε 118 ψήφους (12,13%) και μία έδρα την οποία καταλαμβάνει ο Αστέριος Λάμπρου.

-Το ψηφοδέλτιο της «Εκπαιδευτικής Παρέμβασης» έλαβε 109 ψήφους (11,20%) και έχασε τη μία έδρα που κατείχε στο προηγούμενο ΔΣ.


Πηγή