Πάτρα – Τιμητική πλακέτα στην Ολυμπιονίκη, Μαρία Λουΐζα Βρυώνη!

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16.00 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην κατάμεστη από γονείς και φίλους του αθλήματος αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, με την συμμετοχή της Μαρίας – Λουΐζας Βρυώνη, Ολυμπιονίκη της πάλης το 2004 και μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες, με διακρίσεις, συμμετοχές και μετάλλια τόσο σε εθνικούς, όσο και σε διεθνείς αγώνες, παγκόσμια πρωταθλήματα, πανευρωπαϊκά, πανεπιστημιάδες και μεσογειακούς αγώνες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προπόνηση των προχωρημένων αθλητών υπό την επίβλεψη της κας Βρυώνη, ενώ στην συνέχεια έγινε ενημέρωση για το Ολυμπιακό άθλημα της πάλης, τόσο από τον προπονητή του Γ.Κ. Olympia ClubΖαφείρη Ρέλλο, όσο και από την Ολυμπιονίκη Μαρία Λουΐζα Βρυώνη.

Στην συνέχεια στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε μικρή επίδειξη παλαιστικών λαβών από τους διακεκριμένους αθλητές Γιώργο Κάραλη (Olympia Club) και Ορέστη Παπαθανασόπουλο (Α.Σ. Πολυνίκη), ενώ κατόπιν έγιναν αγώνες επίδειξης μεταξύ των μικρών αθλητών των δύο συλλόγων, προκειμένου να αποκτησουν μια πρώτη εμπειρία και τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων κ. Φώτης Κατσικαρώνης, ο οποίος αφού μίλησε στο κοινό, βράβευσε εκ μέρους του Δημάρχου με τιμητική πλακέτα την Ολυμπιονίκη Μαρία Λουΐζα Βρυώνη.

Πάτρα - Τιμητική πλακέτα στην Ολυμπιονίκη, Μαρία Λουΐζα Βρυώνη!


Πηγή