Πάτρα: Ζούσε για μια εβδομάδα με τον νεκρό σύζυγό της

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση που αναμενόταν να ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες, του θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού, που εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα του, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πάτρα, όπως έγραψε χθες το tempo24.news. Πρόκειται για έναν 93χρονο και μία 73χρονη.

Σύμφωνα με την Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, δεν υπάρχει εύρημα για εγκληματική ενέργεια. «Υπάρχει ένα εύρημα συμβατό της πτώσεως», είπε χαρακτηριστικά η κ. Τσιόλα στο tempo24.news, αναφερόμενη στον 93χρονο. Ο οποίος σύμφωνα με την έρευνά της, φαίνεται ότι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο χρόνος θανάτου του ηλικιωμένου υπολογίζεται πριν από μια εβδομάδα, ενώ η σύζυγός του, πέθανε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταξη, πριν από δύο ημέρες. Αυτόματα βγαίνει το συμπέρασμα, ότι η 73χρονη ζούσε για μια τουλάχιστον εβδομάδα με τον νεκρό σύζυγό της.

Η αιτία θανάτου του ηλικιωμένης είναι εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία του εγκεφαλικού. Αναμένονται και για τους δύο τοξιλογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σπίτι των ηλικιωμένων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είχαν δώσει σημείο ζωής για ημέρες, κινητοποίησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ήρας.

tempo24.news

The post Πάτρα: Ζούσε για μια εβδομάδα με τον νεκρό σύζυγό της appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή