Πέρασε από τη Λιβαδειά και διατήρησε το +8 ο ΠΑΟΚ

Πέρασε από τη Λιβαδειά και διατήρησε το +8 ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ για την εκπλήρωση του μεγάλου του στόχου του, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Αρνούμενος να μπει σε διαδικασία αγωνιστικής κρίσης μετά την απογοητευτική του εμφάνιση κόντρα στην ΜΠΑΤΕ, ο «δικέφαλος του Βορρά» πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-2.

Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς και αυτοί που έκαναν τη διαφορά ήταν οι Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ. Σε πρώτη φάση, ο Σέρβος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41’ μετουσιώνοντας σε γκολ μία στιγμή που δεν υπήρχε υπόνοια ευκαιρίας, ενώ στο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ολλανδός πραγματοποίησε εξαιρετικό πλασέ κάνοντας το 2-0.

Σε εκείνο το σημείο φάνηκε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα έφτανε άνετα στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά επαναπαύθηκε σε αυτό το τέρμα, κάτι το οποίο το πλήρωσε στο 75’, όταν ο Ζησόπουλος με πανέμορφο γυριστό μείωσε σε 2-1, χωρίς αυτό να αλλάζει μέχρι τη λήξη του ματς.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι μόλις στο 2’ της αναμέτρησης, ενώ δυσάρεστο γεγονός της αναμέτρησης γενικότερα ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός του Βέρνμπλουμ, που πιθανότατα έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η διαφορά με τον 2ο Ολυμπιακό, παραμένει στο +8 και ο ΠΑΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για τον φετινό τίτλο, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/349291-Perase-apo-te-Libadeia-kai-diaterese-to-8-o-PAOK ΣΠΟΡ

The post Πέρασε από τη Λιβαδειά και διατήρησε το +8 ο ΠΑΟΚ appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή