Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα

Φίλες και Φίλοι,

Εύχομαι από βάθους καρδιάς χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2019. Με Αγάπη και Υγεία. Με ευόδωση κάθε προσδοκίας, ατομικής και οικογενειακής.

Αφήνουμε πίσω μια χρονιά πολλών προσπαθειών και πολλών κόπων. Αλλά και μια χρονιά αποτελεσμάτων και δικαιώσεων. Μια δημιουργική χρονιά.

Η Δυτική Ελλάδα αλλάζει. Κάθε μέρα που περνάει είναι μέρα κέρδους για τις διεκδικήσεις μας, για τους αγώνες μας, για τα οράματά μας.

Με δύναμη, μ’ ελπίδα, με αισιοδοξία βαδίζουμε σταθερά, συνεχίζουμε σταθερά, με μόνη επιδίωξη μια Δυτική Ελλάδα κοινωνικής ευημερίας και δικαιοσύνης, οικονομικής προόδου και ανάτασης, με ευκαιρίες για τις νέες και τους νέους μας, με δουλειά για όλους, με φροντίδα και στήριξη στους ασθενέστερους.

Το 2019 θα είναι μια χρονιά ακόμη καλύτερη. Δεν είναι ευχή, είναι βεβαιότητα. Είναι η βαθιά πεποίθηση που πηγάζει από το έργο, την σκληρή δουλειά, την επίμονη διεκδίκηση, την προσήλωση στον στόχο, το σχέδιο και την απόφαση να προχωρήσουμε μπροστά.

Νοιαζόμαστε για τον πολίτη. Κερδίζουμε το στοίχημα των μεγάλων αλλαγών. Καταφέραμε στην εποχή της κρίσης να ενισχύσουμε τις υποδομές της περιοχής, να τονώσουμε την επιχειρηματικότητα, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις αποκλιμάκωσης της ανεργίας, να υποστηρίξουμε την κοινωνική συνοχή.

Θέλω και πάλι να ευχηθώ σε όλες και όλους Ευτυχισμένο και Χαρούμενο το 2019.

Χρόνια Πολλά

The post Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή