Πύργος: Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στην καθιερωμένη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας και τα μέλη της διοργάνωσαν μια υπέροχη και ιδιαίτερα διασκεδαστική εκδήλωση στoν «Ακροβάτη» (πρώην REX), στην οποία είχαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν μαζί με τις οικογένειές τους και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Αναλυτικότερα, την περασμένη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου όλα τα μέλη της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να βρεθούν παρέα με τα παιδιά τους στον ίδιο χώρο, νιώθοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στις καρδιές τους και βρίσκοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν οι ενήλικοι μεταξύ τους για μερικές ώρες, ανταλλάσοντας ευχές και σκέψεις, των οποίων κεντρικό ζήτημα δεν αποτελεί η εργασία τους. Ακόμα, είχε γίνει η κατάλληλη προετοιμασία προκειμένου τα παιδιά να απολαύσουν μια μέρα χαράς και γιορτής, συναντώντας κατά τη διάρκεια της βραδιάς και αρκετές εκπλήξεις που κράτησαν τα χαμογέλα «ζωντανά».

Για τη σημασία αυτής της εκδήλωσης που έχει γίνει πλέον θεσμός, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος: «Η γιορτή αυτή γίνεται υπό τη διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας κάθε χρόνο. Δίνει τη δυνατότητα στα παιδάκια να διασκεδάσουν και να παίξουν και στους αστυνομικούς να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους. Εύχομαι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να μπει στην καρδιά όλων μας και να μπορέσουμε να νιώσουμε την αξία της ανθρώπινης ζωής, τον αυτοσεβασμό και το σεβασμό απέναντι στο συνάνθρωπό μας, καθώς και καλές γιορτές σ’ όλο τον κόσμο με υγεία, ειρήνη και οικογενειακή γαλήνη».


Πηγή