Πύργος Όλοι μαζί: Επίσκεψη Αγάπης στο Άσυλο Παναγιά η Καθολική

Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου ο σύλλογος «Πύργος όλοι μαζί» στο Άσυλο Παναγιά η Καθολική στη Γαστούνη.

Εκεί τους υποδέχθηκε η διευθύντρια του Ασύλου Ροδάμια Κουβανίδου – Μπιλάλη. Τα μέλη του συλλόγου πρόσφεραν τρόφιμα και λάδι τα οποία είχαν συγκεντρώσει αλλά και είδη από προσφορές επαγγελματιών όπως τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτη», τα νωπά-κατεψυγμένα «Μπαντούνας» καθώς και τα τυριά «Καλομοίρης», που στηρίζουν ανελλιπώς τις δράσεις του.

Τα μέλη του συλλόγου κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους τρόφιμους, προσφέροντας τους στιγμές ζεστές κι ανθρώπινες, υπενθυμίζοντας τους παράλληλα ότι υπάρχουν κάποιοι που τους σκέφτονται…

Η πρόεδρος του συλλόγου Πηνελόπη Νικολόπουλου δήλωσε ότι «Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου καθώς και τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν και στο συγκεκριμένο κάλεσμα μας. Παράλληλα ενημερώνουμε πως ο σύλλογος μας και αυτές τις γιορτές θα βοηθήσει οικογένειες οι οποίες έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη, με καλάθια προσφοράς έξω από σούπερ μάρκετ, όπου οι συμπολίτες μας θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, ενισχύοντας την πρωτοβουλία μας».


Πηγή