Στοίχημα: Αμφίσκορο στο ΟΑΚΑ, ανώτερη η Λίβερπουλ (video)

Στοίχημα: Αμφίσκορο στο ΟΑΚΑ, ανώτερη η Λίβερπουλ (video)

Κυριακή (16/12) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες μάχες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, έτσι έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Bwin. Σκοράρουν τακτικά Παναθηναϊκός και Ατρόμητος Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά τις φετινές του υποχρεώσεις, ωστόσο δείχνει να έχει χάσει τα πατήματά του, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια του, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 6η θέση με 19 βαθμούς, όντας στο -4 από την πρώτη τετράδα. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του συνεχίζει να εντυπωσιάζει, βρίσκεται στη 2η θέση με 28 βαθμούς όντας στο -7 από την κορυφή και δείχνει να έχει την ποιότητα να παραμείνει μέχρι τέλους στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν έστω ένα τέρμα στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και σήμερα, επομένως θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.
Μοιάζει “αχτύπητη” η Λίβερπουλ
Συνεχίζουμε με Premier League και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, καθώς συνεχίζει με ρεκόρ 13-3-0, όντας στη 2η θέση και στο -2 από τη Σίτι, η οποία όμως έχει παιχνίδι παραπάνω. Παράλληλα, οι “κόκκινοι” θα αντιμετωπίσουν τη Γιουνάιτεντ και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς μεσοβδόμαδα επικράτησαν της Νάπολι και πέρασαν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκρότημα του Μουρίνιο από την πλευρά του είναι στην 6η θέση και στο -8 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε επίπεδο πρωταθλήματος κι αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά στην απόδοσή του, αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές στο “Άνφιλντ”. Εμείς “βλέπουμε” σχετικά εύκολη νίκη της Λίβερπουλ, έτσι θα πάμε με το Λίβερπουλ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.05.
Έχει παράδοση η Σασουόλο
Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα της Φροσινόνε με τη Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 15 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην προτελευταία θέση, έχοντας μαζέψει μόλις οκτώ βαθμούς. Η Σασουόλο από την πλευρά της είναι στην 9η θέση με 21 βαθμούς, είναι μόλις στο -1 από την εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο έχει συμπληρώσει τετράδα αγώνων μακριά από τις νίκες (0-3-1) και σήμερα έχει “χρυσή” ευκαιρία να αντιδράσει. Η νίκη των φιλοξενούμενων προσφέρεται σε απόδοση 2.05 και θα αποτελέσει την επιλογή μας. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως η Σασουόλο παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Φροζινόνε, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Υψηλό σκορ στη Γερμανία
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από τη γερμανική λίγκα και το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου. Η κορυφαία επίθεση της Μπουντεσλίγκα ανήκει στην Άλμπα με μέση επίδοση 93.5 πόντους, επιπλέον η επιθετική ικανότητά της αποδεικνύεται τρανά και με την επίδοσή της στο Eurocup που είναι 89 πόντοι ανά αγώνα, η τρίτη κορυφαία επίθεση της Μπουντεσλίγκα ανήκει στην Μπάγερν με 88.8 πόντους ανά αγώνα και εντός έδρας σκοράρει 92.5 έναντι των 86.5 που σκοράρει όταν παίζει μακριά από το Μόναχο. Σπουδαίο και θεαματικό παιχνίδι αναμένεται, η καλύτερη επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 167.5 σε απόδοση 1.90. Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τα παιχνίδια ΑΕΛ – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και Ολυμπιακός – Λαμία. Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα ΑΕΛ – ΑΕΚ

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ολυμπιακός – Λαμία

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/12/video_16.html bet_Nafpaktia news

The post Στοίχημα: Αμφίσκορο στο ΟΑΚΑ, ανώτερη η Λίβερπουλ (video) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή