Στην Πάτρα και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Το παρών έδωσε για ακόμα μία χρονιά ο Βασίλης Λεβέντης στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που έγιναν στην Πάτρα για τον Πολιούχο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, Απόστολο Ανδρέα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Πάτρα και στο πλαίσιο αυτό έρχεται σχεδόν κάθε χρόνο στην πόλη μας ανήμερα του Αγίου Ανδρέα.

Φέτος ο Βασίλης Λεβέντης, έχοντας μία αρκετά διακριτική παρουσία στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, απέφυγε να εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ήταν αρκετά σκληρός στις δηλώσεις του, τόσο κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής που ακολουθεί με το Μακεδονικό και το εκκλησιαστικό ζήτημα, όσο και κατά της αντιπολίτευσης και της στάσης που έχει πάνω σε αυτά τα ζητήματα.

Πάντως, μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων ο Βασίλης Λεβέντης εθεάθη να πίνει τον καφέ του μαζί με φίλους και συνεργάτες του εδώ στην Πάτρα, σε καφετέρια απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Στις πολιτικές συζητήσεις που έκανε, μάθαμε ότι ήταν αρκετά αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών, σε ότι αφορά το κόμμα του, όμως όπως είπε, το σημαντικό αυτή την ώρα είναι τα πολλά και ποικίλα μέτωπα που υπάρχουν για την χώρα. Και έτσι είναι…

Δηλώσεις Βασίλη Λεβέντη από την Πάτρα (30-11-2018)


Πηγή