Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Πάτρας για την κεραία κινητής τηλεφωνίας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια της Πάτρας έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 8.30 το πρωί η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων και φορέων για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την οδό Ευριπίδου 20, στην Πάτρα.

Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής αναφέρεται «την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 8.30 π.μ. καλούμε όλους τους συμπολίτες έξω από τα Δικαστήρια για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την παύση και απεγκατάσταση του κεραιοσυστήματος στην Ευριπίδου 20, μόλις 80 μέτρα από το 17ο Γυμνάσιο και το 21ο Δημοτικό Σχολείο.

Καλούμε τους κατοίκους των περιοχών Προφήτη Ηλία, Γηροκομειού, Εγλυκάδος, Παγώνας και Συνόρων. όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ανατολικού Διαμερίσματος και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να παρευρεθούν και να συμπαρασταθούν στον δίκαιο, ηθικό και καθημερινό μας αγώνα για την υγεία των παιδιών μας. Όχι στα συμφέροντα και στην αυθαιρεσία των εταιρειών. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Όλοι ενωμένοι για να είναι η φωνή μας δυνατή».


Πηγή