Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών στα Σαγέικα


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Σαγαιικα Κάτω Αχαΐας…

…από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 46χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 50χρονο αδελφό του δράστη, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί και δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 46 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, διακριβώθηκε ότι οι δυο δράστες χθες το απόγευμα στα Σαγαιικα πώλησαν στον 46χρονο και στον 41χρονο, τέσσερα περίπου γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των
τελευταίων και κατασχέθηκαν.

Σε αστυνομική επιχείρηση που ακολούθησε, έξω από πρόχειρο κατάλυμα που διαμένουν οι διακινητές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ακινητοποίησαν τον 46χρονο, ενώ ο αδερφός του τράπηκε σε φυγή πεζός και αναζητείται για να συλληφθεί.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 46χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δυο συσκευασίες με μονωτική ταινία, που περιείχαν ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 249
γραμμαρίων.

Η έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε για την εξακρίβωση διακίνησης ηρωίνης, από τα δυο αδέρφια σε τοξικομανείς που μετέβαιναν, από διάφορες περιοχές στα
Σαγαιικα Αχαΐας, για να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες.

Επισημαίνεται ότι, πριν από λίγες ημέρες είχαν συλληφθεί στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ακόμη τρεις διακινητές ναρκωτικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

10-11-2018: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές ναρκωτικών στην Κάτω Αχαΐα Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Πηγή