Συμμετοχή στην Art Yet Fun για τον Σπύρο Λεμονιά


Η Art Yet Fun καθιέρωσε από το 2015 τα Markets χειροτεχνών στην Πάτρα δίνοντας σε δημιουργούς της πόλης και άλλων περιοχών της χώρας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά και το ταλέντο τους στο Πατρινό κοινό

Για τον Σπύρο Λεμονιά θα είναι ακόμη μια συμμετοχή στην Art Yet Fun ! Ο Αχαγιώτης καλλιτέχνης εντυπωσιάζει με τις μεταλλικές κατασκευές του. Μερικές από αυτές μπορείτε να δείτε στη σελίδα του Crazy Metal Sculptures !

Σχετικά με την έκθεση

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά Χειροτεχνών της Art yet Fun διοργανώνεται φέτος στον χώρο της Αγοράς Αργύρη, στην Αγ. Ανδρέου, την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

Και αυτή την φορά, στην τριήμερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά Χειροτεχνών της Art yet Fun, 70 χειροτέχνες από την Αχαΐα, τη Δυτ. Ελλάδα και την Αθήνα, παρουσιάζουν ένα κόσμο όμορφο, βασισμένο στην τέχνη, το μεράκι και το ταλέντο. Η πολύ μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά χειροποίητων ειδών περιλαμβάνει: Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, είδη δώρων, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, φυσικά καλλυντικά, σαπούνια, κεριά, κεραμικά, τσάντες, ρούχα, κούκλες, παιχνίδια, μπισκότα, γλυκά, εδώδιμα, κατασκευές, ζωγραφικούς πίνακες, φωτιστικά, ευφάνταστα αξεσουάρ αλλά και πολλές φρέσκες ιδέες.

Τα Markets χειροτεχνών της Art Yet Fun αποτελούν σημείο αναφοράς για το χειροποίητο στην Πάτρα, αφού στις εξαιρετικές και ενίοτε αποκλειστικές συμμετοχές χειροτεχνών προστίθενται και οι σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που μετατρέπουν το Μάρκετ σε γιορτή και προσδίδουν τεράστιο ενδιαφέρον για το κοινό.


Πηγή