Το Φωτεινό Αστέρι σε μια κίνηση ανθρωπιάς


Το Φωτεινό Αστέρι…

…σε μια κίνηση ανθρωπιάς για να έχουν όλοι οι μαθητές -μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί μια αξιόλογη και αξιοπρεπή σχολική χρόνια με σωστή και λειτουργική εκπαίδευση προσφέρε πακέτα σχολικά σε πολλές σχολικές μονάδες της περιοχής της Δυτικής Αχαΐας το 2018.Το Φωτεινό Αστέρι θα στηρίξει με πράξεις και όχι με λόγια και το 2019 και άλλα σχολεία στην περιοχής της Δυτικής Αχαΐας .

Μοιράζοντας ελπίδα χαμόγελα αλλά και μια αξιοπρεπή φοίτηση των μαθητών .Γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην Εκπαίδευση με τα σωστά υλικά Μάθησης και όχι με πρακτικούς τρόπους που αγωνίζονται οι εκπαιδευτικοί με τα ελάχιστα μέσα που έχουν να προσφέρουν μάθηση. Η σχολική χρόνια έχει ξεκινήσει με δυσκολίες και με ελλείψεις σε πολλά σχολεία αξίζει όλοι μαζί να βοηθήσουμε ο καθένας με ότι μπορεί ένα τετράδιο ένα στυλό ένα πακέτο μαρκαδόρους Μια ζωγραφική ένα παραμύθι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Μια αγορά σχολικού υλικού η μια προσφορά από τα παιδιά σας που δεν το χρειάζονται από παραμύθια παζλ Παιχνίδια υπάρχουν σχολεία που τα παραπάνω τα χρειάζονται ώστε οι μαθητές αυτών να συνεχίσουν την σχολική χρόνια όπως και όλα τα άλλα παιδιά στα άλλα σχολεία. Στηρίζοντας το Φωτεινό Αστέρι θα στηρίξετε μαθητές Δημοτικού και νηπιαγωγείου αξιζει για τον λόγο αυτό όλοι εσείς να μοιράσουμε μαζί πακέτα σχολικά στα σχολεία της Δυτικής Αχαΐας.


Πηγή