Το Θοδωρή Κολπονδίνο, ευχαριστεί για την προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Δημοτική Αρχή

Συστηματική παρότι διακριτική, παραμένει η προσφορά συμπολιτών μας επιχειρηματιών και όχι μόνο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζακύνθου, αλλά και μεμονωμένα σε συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται και δυστυχώς πολλές φορές ζουν σε συνθήκες ανέχειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η συνεχής και απόλυτα διακριτική προσφορά του επιχειρηματία κ.Θοδωρή Κολπονδίνου, όπου αυτή τη φορά η ευχαριστήρια επιστολή του Αντιδημάρχου και υπεύθυνου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δ.Ζακύνθου, κ.Νίκου Πέττα, έφερε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο γεγονός.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σχολιάσουμε, ότι τέτοιου είδους κινήσεις, δεν πρέπει να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους συμπολίτες μας, που προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη, αλλά αντιθέτως να θεωρούν ότι οι πράξεις τους αυτές, αποτελούν και πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Συγκεκριμένα ο κ.Πέττας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

"Ο Αντιδήμαρχος Αλυκών και υπεύθυνος Κοινωνικών Υπηρεσιών Νίκος Πέττας ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία κ. Θοδωρή Κολπονδίνο, που προσέφερε τρόφιμα στο Δημοτικό Εστιατόριο, προκειμένου να λειτουργήσει τις ημέρες των γιορτών για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη"


Πηγή