Βρέθηκε σε τράπεζα της Πάτρας, χαρτονόμισμα από την υπόθεση Μυλωνά

Χαρτονόμισμα των 200 ευρώ βρέθηκε προσημειωμένο σε υπoκατάστημα τραπέζης στην Πάτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα ήταν μέρος των λύτρων ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβαν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά για να τον απελευθερώσουν, σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2008.

Ο πολίτης που επισκέφτηκε το κατάστημα και στο οποίο βρέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ωστόσο είχε πάει στην τράπεζα για να πληρώσει κάποια υποχρέωσή του, προσκομίζοντας μαζί με τα υπόλοιπα και το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση και προχωρά σε έρευνα για να διαπιστώσει την προέλευση των χρημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απαγωγή του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη είναι ένα θέμα που έχει μείνει στα χρονικά του αστυνομικού ρεπορτάζ, αφού οι αστυνομικές αρχές έψαχναν για αρκετές ημέρες μάταια τα ίχνη του. Τελικά οι απαγωγείς είχαν αφήσει τον επιχειρηματία ελεύθερο, παίρνοντας τα λύτρα που ζητούσαν, δηλαδή το αστρονομικό ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ.


Πηγή