Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας: Σε χρόνο ρεκόρ η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Δραγωτινά. (Βίντεο)

Αστυνομικό ρεπορτάζ Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας: Σε χρόνο ρεκόρ η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Δραγωτινά. (Βίντεο)

Σε χρόνο ρεκόρ εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας τη δολοφονία 63χρονου υπηκόου Αλβανίας στα Δραγωτινά.

Μιλώντας στο Corfutv ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Αστυνομίας Ιονίων Νήσων Μάνθος Γιαννούλης αρχικά θέλησε να ευχαριστήσει τους Αξιωματικούς και τους προϊσταμένους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλες αυτές τις ημέρες στο δύσκολο έργο της Υποδιεύθυνσης.

Όπως είπε: «επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία της Λευκίμμης όπου έσπευσαν να προσφέρουν στις αρχές για την εξιχνίαση ενός δύσκολου εγκλήματος. Δεν σας κρύβω ότι ανησύχησα όταν είδα τα πρώτα δεδομένα όπου βλέπαμε να εξελίσσεται σε υπόθεση ”Λαγούδη”. Χωρίς δεδομένα και με αδιέξοδα. Χάρις στην προσπάθεια των Αξιωματικών και του προσωπικού όπου επί 5 μέρες και 20 ώρες την ημέρα δουλεύαμε για να συνθέσουμε τα κομμάτια του παζλ. Όλοι μαζί εργαστήκαμε με ζήλο και ιδιαίτερη ευαισθησία για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Λιμενάρχη και του δύτες όπου αρχικά ψάχναμε στο λιμάνι για το όπλο του εγκλήματος όπως είχε υποδείξει ο δράστης. Βγάλαμε απίστευτη ποσότητα βούρκου και φυκιών και όχι το όπλο και τότε καταλάβαμε ‘ότι κάτι συμβαίνει και πήγαμε σε δεύτερη φάση της ανάκρισης. Το όπλο εντοπίστηκε στην περιοχή των Δραγωτινών σε δάσωση περιοχή περίπου 3χιλ. μακρυά από τον τόπο του εγκλήματος.

Θέλω τέλος να επισημάνω επειδή ακούστηκε ότι ο δράστης παραδόθηκε, δεν έγινε έτσι εμείς τον εντοπίσαμε. Πραγματικά όταν βγαίνουν τέτοιες πληροφορίες είναι φρικτές. Θα πρέπει ο δημοσιογράφος να διασταυρώνει τις πληροφορίες πριν μιλάει».

*Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Γιαννούλη.


Πηγή