Αχαΐα: Χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Από την Πέμπτη το απόγευμα ξεκίνησαν χιονοπτώσεις και στα πεδινά. Στην Ανατολική Αχαία οι χιονοπτώσεις στα πεδινά θα συνεχίζονται μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής,οπότε και εκεί θα έχουμε σταδιακή βελτίωση του καιρού. Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την πόλη της Πάτρας.
Παρασκευή 4-1-19 Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
Παρασκευή 4-1-19
Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Παρασκευή 4-1-19
Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις μέσα στην πόλη,αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/.
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Παρασκευή 4-1-19
Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις,αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από -8 βαθμούς η ελάχιστη έως -3 βαθμούς η μέγιστη..Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/
Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/ καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/ http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.
Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Ιανουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα