Αχαΐα – Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλεντζίου έκοψε την πίτα του

Αχαΐα - Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλεντζίου έκοψε την πίτα του Αχαΐα - Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλεντζίου έκοψε την πίτα του

Έγινε η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλεντζίου.

Στην σχετική ανακοίνωση, τονίζονται τα εξής: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλεντζίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στην εκδήλωσή μας το Σάββατο 12/1/2019 .

Φίλοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων ήταν εκεί για να διασκεδάσουν και να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα. Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων, το κέφι και την χαρά συνέβαλε ώστε η εκδήλωσή μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό για κάποιους. Ειδικότερα ευχαριστούμε: τον βουλευτή αχαίας κ. Ανδρέα Ριζούλη, τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, τον Δήμαρχο Ερυμάνθου κ. Θάνο Καρπή, επίσης τους Αντιπεριφερειάρχες κ Καρπέτα, κ.Χαροκόπο κ. Δριβήλα, τους Αντιδημάρχους κ.Λαμπρό Θεοδωρακόπουλο, κ. Ιωάννη Μανέττα. Επίσης τον κ. Θεόδωρο Μπαρή, κ. Ιωάννη Σουβαλιώτη, τον τοπικό πρόεδρο της Δ.Ε. Καλεντζίου κ. Χρήστο Παρασκευόπουλο καθώς και την πολιτευτή της Ν.Δ. κ. Αθηνά Τραχήλη.

Ευχαριστούμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλεντζίου και την Πρόεδρο κ. Χαρίκλεια Σταματοπούλου για την παρουσία της καθώς και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων Σκιαδά, Ερυμάνθειας, Αστρά (Πάτρας) καθώς και τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Χαλανδρίτσας.

Όλους τους χορηγούς μας (είναι αδύνατο να τους αναφέρουμε αναλυτικά) που σε εποχές που η οικονομική στενότητα χαρακτηρίζει την αγορά και η επιχειρηματικότητα είναι στο στόχαστρο έκαναν την υπέρβαση βοηθώντας οικονομικά – χορηγία προϊόντων, σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Σύλλογο μας.

Ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις μας και ελπίζουμε στο μέλλον με την βοήθεια όλων να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά! Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο".


Πηγή