Αχαΐα: Πέφτουν οι άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τετάρτη

Ηλιοφάνεια και σύννεφα αναμένονται την Τετάρτη στην Αχαΐα ενώ από την Πέμπτη το απόγευμα αναμένονται χιονοπτώσεις και στα πεδινά.Στην Ανατολική Αχαία οι χιονοπτώσεις στα πεδινά θα συνεχίζονται μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής,οπότε και εκεί θα έχουμε σταδιακή βελτίωση του καιρού. Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την πόλη της Πάτρας.
Τετάρτη 2-1-19
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
Τετάρτη 2-1-19
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Τετάρτη 2-1-19
Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Τετάρτη 2-1-19
Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.
Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/ καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/ http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.
Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    1 Ιανουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα