Αλβανία: Συντετριμμένη η μάνα της 29χρονης. «Θέλω να έρθει σπίτι μας να την κλάψω».

Αστυνομικό ρεπορτάζ Αλβανία: Συντετριμμένη η μάνα της 29χρονης. «Θέλω να έρθει σπίτι μας να την κλάψω».

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στο σπίτι της μητέρας της Αγγελικής Πέτρου, της άτυχης κοπέλας που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Η μάνα ζει μόνιμα στην Αλβανία και δεν έβλεπε συχνά το παιδί της. Μιλούσαν ωστόσο στο τηλέφωνο κάποιες φορές, αν και όπως σημειώνει, «ενδεχομένως κάποιοι να μην την άφησαν να επικοινωνήσει μαζί της».

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει. «Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε».

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», λέει κλαίγοντας.

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν».

Ο δικηγόρος του παιδοκτόνου, υποστήριξε ότι ο πελάτης του αγαπούσε σε σημείο εμμονής την κόρη του και ουδέποτε την είχε κακοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Όπως είπε, η σπίθα άναψε όταν η άτυχη κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον πατέρα της, ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Πρόσθεσε, ότι της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός.

https://www.newsbomb.gr/


Πηγή