Αργεντινή: Άλλη μία γυναικοκτονία με θύμα μια 17χρονη

Αργεντινή: Άλλη μία γυναικοκτονία με θύμα μια 17χρονη

Η 17χρονη Agustina Imvinkelried βρέθηκε νεκρή σε ένα χαντάκι, πέντε τετράγωνα μακριά από το μαγαζί όπου είχε βγει το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Esperanza της επαρχίας Σάντα Φε.

Χάρη στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, εντοπίστηκε ο άνθρωπος με τον οποίο είχε μιλήσει η Agustina για τελευταία φορά, ήταν ο Pablo Sebastián Trionfini, 39 ετών. Όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του ύποπτου για την εξαφάνιση του κοριτσιού, διαπίστωσε ότι είχε αυτοκτονήσει.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Αργεντινής, τα πρώτα αποτελέσματα της αυτοψίας του σώματος της νεαρής κοπέλας δείχνουν ότι η Agustina θάφτηκε όσο ήταν ακόμα ζωντανή, αφότου ο δράστης την στραγγάλισε μετά την προσπάθειά του να τη βιάσει. Σύμφωνα με την έρευνα, το σώμα της νεαρής κοπέλας είχε χτυπήματα ανάλογα με αυτά μιας πάλης απέναντι σε μια σεξουαλική επίθεση.

Η εισαγγελέας της υπόθεσης María Laura Urquiza είχε δηλώσει ότι το σώμα της 17χρονης έχει χτυπήματα που είναι ορατά με γυμνό μάτι, αλλά δεν είναι αρκετό για να καθορίσει το λόγο του θανάτου και αν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση, πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Το 2018 υπήρχαν 259 νεκρές γυναίκες από χέρια ανδρών και το 38% των δολοφόνων ήταν σύντροφοι και το 23% πρώην σύντροφοι των θυμάτων, το 11% γνωστοί και 18% από το οικογενειακό περιβάλλον. Το 21% των περιπτώσεων οι γυναίκες είχαν κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/351769-Argentine-Alle-mia-gynaikoktonia-me-thyma-mia-17chrone ΚΟΣΜΟΣ

The post Αργεντινή: Άλλη μία γυναικοκτονία με θύμα μια 17χρονη appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή