Αύριο η έρευνα των δυτών στη Λίμνη Στράτου όπου έπεσε το όχημα της αγνοούμενης

Με εύλογη ανησυχία η αγρινιώτικη κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 35χρονης από το Αγρίνιο που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις πρωινές ώρες χθες .
Την ίδια ώρα την αγωνία επέτεινε η είδηση του εντοπισμού συντριμμιών οχήματος στην τεχνητή λίμνη Στράτου από την πλευρά της Σπολάιτας. Οχήματος ,που σύμφωνα με στοιχεία που εντοπίστηκαν, ανήκει στην αγνοούμενη.
Η εν λόγω περιοχή είναι γνώριμη της νεαρής γυναίκας και για το λόγο αυτό από χθες οι έρευνες των πυροσβεστικών και αστυνομικών αρχών επικεντρώθηκαν σε αυτό το σημείο. Εξαρχής άλλωστε η αστυνομία θεωρούσε ιδιαίτερα σοβαρή την υπόθεση της εξαφάνισης αξιολογώντας τα στοιχεία που συνέλεξε.
Το μεσημέρι σήμερα ωστόσο πυροσβέστες εντόπισαν συντρίμμια που παραπέμπουν στο όχημα της 35χρονης και κηλίδες καυσίμου στην επιφάνεια του νερού. Το ενδεχόμενο λοιπόν το όχημα να έχει πέσει στη λίμνη είναι το πιθανότερο και για το λόγο αυτό κλήθηκαν δύτες της 6ης ΕΜΑΚ. Το βάθος σε αυτό το σημείο της λίμνης είναι περίπου 18 μέτρα.
Στο σημείο βρέθηκαν ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νομού Χρ. Μπόκας, ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης και ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.
Δεν κατέστη ωστόσο εφικτό σήμερα να πέσουν οι δύτες στο νερό καθώς στην περιοχή είναι σε εξέλιξη σφοδρή κακοκαιρία με βροχόπτωση και κεραυνούς. Η κατάδυση προγραμματίζεται για τις πρωινές ώρες αύριο, σε περίπτωση βέβαια που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

agrinionews.gr

The post Αύριο η έρευνα των δυτών στη Λίμνη Στράτου όπου έπεσε το όχημα της αγνοούμενης appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή