ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ! Από το «χαρτάκι» κατέληξαν σε στριπτίζ

Πήγαν να κάνουν ρεβεγιόν για το καλό του νέου έτους και τελικά το έριξαν στο «χαρτί», το οποίο κατά την πορεία της βραδιάς τους έγδυσε στην κυριολεξία.

Ο λόγος για μία μεγάλη νεανική παρέα αγοριών και κοριτσιών, ορισμένοι εκ των οποίων είναι γνωστοί στην Πάτρα και χάρη στην έντονη κοινωνική τους ζωής, αλλά και γιατί προέρχονται από πλούσιος και επώνυμες οικογένειες της τοπικής κοινωνίας.

Το ρεβεγιόν που έγινε σε πολυκατοικία κοντά στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, σε διαμέρισμα όπου ζει μόνος του ο ένας από την μεγάλη αυτή παρέα, περιλάμβανε μετά την κοπή της βασιλόπιτας, το καθιερωμένο «χαρτάκι» .

Το τραπέζι όμως που «στήθηκε», με τα μέλη της παρέας να το ρίχνουν στο «21», στο λεγόμενο «Black Jack» , αποδείχτηκε αρκετά «τολμηρό» αφού τα ποσά που παίχτηκαν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα, κάτι που όμως δεν ήταν αρκετό για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των κοριτσιών.

Τα κορίτσια, όσο περνούσε η ώρα ξεκίνησαν να παραπονούνται στα αγόρια για την πορεία της βραδιάς, ζητώντας τους να αφήσουν το χαρτί και να βγουν έξω από το σπίτι για να διασκεδάσουν, πηγαίνοντας σε κάποιο κλαμπ. Τα αγόρια όμως δεν ξεκολλούσαν από την τσόχα και στο μεταξύ το αλκοόλ έρεε άφθονο, με τα κορίτσια μη έχοντας τι άλλο να κάνουν, να το… τσούζουν κανονικά.

Σε κάποια φάση της βραδιάς και ενώ είχε περάσει αρκετά η ώρα που βάδισε στην πρώτη «αυγούλα» τα κορίτσια είχαν γίνει «κόκαλο» και τα αγόρια το ίδιο, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν μείνει ταπί και ψύχραιμοι από το παιχνίδι του Black Jack.

Ως που στο τέλος έπεσε η ιδέα. Με την τράπουλα του «Black Jack», αγόρια και κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν ένα άλλο παιχνίδι που θα έκλεινε την βραδιά πιο ψυχαγωγικά και σίγουρα πιο οικονομικά για τα αγόρια. Η παρέα το γύρισε στο παιχνίδι του στριπτίζ, με αγόρια και κορίτσια, ανάλογα με τις επιταγές της τράπουλας να τα βγάζουν και ορισμένα να μένουν «τσιτσίδι», μόνο με τα εσώρουχα.

Δεν ξέρουμε τι επακολούθησε, πάντως, η παρέα, το διασκέδασε και έδειξε να περνάει καλύτερα, κλείνοντας τη νύχτα της παραμονής ή μάλλον το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, με έναν τρόπο που θα της μείνει αξέχαστος.


Πηγή