Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Λάμπη Δημόπουλου στη δήλωση Λέντζα

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ελάσσονος μειοψηφίας κ. Λέντζας σε μια λαϊκίστικη δήλωσή του εκτόξευσε κατηγορίες εναντίον της δημοτικής αρχής και του αρμόδιου υπαλλήλου για το θέμα της δέσμευσης λογαριασμού οφειλετών από τον δήμο.Περιμεναμε από κάποιον που έχει την φιλοδοξία να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο να είναι διαβασμένος,ενημερωμένος κ πιο προσεκτικός.Απλα με την δήθεν ευαισθησία του επιβραβεύει τους λίγους πολίτες που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους προς τον δημο.(τα συγκεκριμένα χρέη είναι βεβαιωμένα μέχρι το τέλος του 2013 και έχουν παρέλθει τα 5 ετη),καιαδικει τους συνεπείς δημότες που πλήρωσαν ή διακανόνισαν τις οφειλές τους.Να θυμίσουμε την προηγούμενη χρονιά υπήρχε ρύθμιση 120 δόσεων με παραγραφή προσαυξήσεων για όσους αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.

Είναι υποχρεωτικό ,βάση του νόμου,από την αρμόδια υπηρεσία να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εισπραχθούν τα οφειλόμενα ή να ρυθμιστούν ανα πάσα στιγμή με έως 12 δόσεις.Στην περίπτωση που ο υπευθυνος υπάλληλος δεν τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες θα βρεθεί σε περιπέτειες με τον νόμο και αυτό ισχύει για όλους τους Δήμους της Ελλάδας!

Κ.Λεντζα λίγη σοβαρότητα δεν βλαπτει!Αφηστε τους λαϊκισμούς κ την μικροπολιτική!Οι πολίτες μας γνωρίζουν την πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι νέα πρόσωπα με παλιές πολιτικές αντιλήψεις που αδικούν τους συνεπείς πολίτες και τους ενδιαφέρει μόνο η ψηφοθηρία δεν χρειάζονται σε κανέναν δήμο.

Θα σας συμβουλεύαμε σε επόμενη δήλωση σας να έχετε ενημερωθεί σωστά από την αρμόδια υπηρεσία ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένος!


Πηγή