Δήμος Ήλιδας: Στην τελική ευθεία τα έργα στα γήπεδα Κεραμιδιάς και Κέντρου

«Στην τελική τους ευθεία μπαίνουν τα έργα ανακαίνισης και τοποθέτησης χλοοτάπητα στις Τοπικές Κοινότητες Κεραμιδιάς και Κέντρου, συνολικού προϋπολογισμού 261.000 ευρώ»

Σε αποδοχή χρηματοδοτήσεων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για δύο ακόμα έργα που αφορούν στον Δήμο Ήλιδας, έπειτα από εμπεριστατωμένες προτάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρόκειται για έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας, στις οποίες αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν και οι εργασίες, αφού περνούν σε φάση δημοπράτησης.

Ειδικότερα, Το ένα αφορά στον εκσυγχρονισμό και την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κεραμιδιάς, ένα έργο προϋπολογισμού 120.000 ευρώ και το δεύτερο αφορά στην τοποθέτηση χλοοτάπητα και την ριζική ανακαίνιση του γηπέδου στο χωριό Κέντρο, προϋπολογισμού 141.000 ευρώ.

Με τα δύο αυτά έργα, ολοκληρώνεται ο εκσυγχρονισμός και η τοποθέτηση χλοοτάπητα σχεδόν στο σύνολο των Δημοτικών Γηπέδων του Δήμου Ήλιδας, προς όφελος των αθλητών και των συλλόγων που τα χρησιμοποιούν.


Πηγή