ΕΚΤΑΚΤΟ:Πως μοιράζεται το χαρτοφυλάκιο του παραιτηθέντα Σύψα; Όλες οι πληροφορίες(Αποκλειστικό)

-Είπε το Ναι στο οικονομικών πριν λίγο, ο Νίκος Κωστογιάννης

Δεν έχουν περάσει πάρα λίγες ημέρες από την παραίτηση Σύψα από τη θέση του αντιδημάρχου Ναυπακτίας αλλά και τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Και αν η θέση του στο Δημοτικό συμβούλιο καλύφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον επιλαχόντα Γιάννη Υφαντή, το χαρτοφυλάκιο για την ώρα, επισήμως, παραμένει ορφανό. Όχι για πολύ όμως, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews, φαίνεται ότι η μπίλια έχει κατασταλάξει. Απλά, ελέω «ΣΟΦΙΑΣ» , μετατέθηκαν για λίγα 24ωρα οι ανακοινώσεις αλλά και η ολομέλεια της δημοτικής ομάδας στην οποία αναμένεται να συζητηθεί ο απόηχος της παραίτησης Σύψα, οι επιπτώσεις αυτής, αλλά και το μέλλον της Ενωτικής Πρωτοβουλίας εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Και αν η συνεδρίαση της ομάδας αναμένεται για το δεύτερο μισό της νέας εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταμερισμός του χαρτοφυλάκιο Σύψα, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως βαρύ, σύμφωνα με τα όσα αλιεύσαμε καθορίζεται ως εξης:

Το οικονομικών φαίνεται ότι το αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος της δ.ε. Αποδοτιας γεωπόνος Νίκος Κωστογιαννης, αν και υπήρχε μια σκέψη να το κρατήσει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Το χαρτοφυλάκιο του τουρισμού και του αθλητισμού, αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γιώργος Σιαμαντας, ενώ την ευθύνη των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την εμποροπανήγυρη ο αντιδήμαρχος διοικητικού Αντώνης Φράγκος

The post ΕΚΤΑΚΤΟ:Πως μοιράζεται το χαρτοφυλάκιο του παραιτηθέντα Σύψα; Όλες οι πληροφορίες(Αποκλειστικό) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή