Φύγατε από το σπίτι χωρίς αποσμητικό; Αυτή η λύση θα σας «σώσει»!

Φύγατε από το σπίτι χωρίς αποσμητικό; Αυτή η λύση θα σας «σώσει»!

Ακόμα κι αν περάσατε το κατώφλι του σπιτιού σας χωρίς αποσμητικό, υπάρχει τρόπος να συνεχίζετε να μυρίζετε όμορφα!

Μπορεί να είχατε στο μυαλό σας ένα τρισεκατομμύριο ακόμα πράγματα την ώρα που ντυνόσασταν. Σε κάθε περίπτωση είναι απόλυτα ανθρώπινο να φύγετε από το σπίτι σας χωρίς να ψεκάσετε με αποσμητικό τα σημεία που ιδρώνετε.

Ξέρετε όμως πότε αυτό μετατρέπεται σε πρόβλημα; Εκείνη τη στιγμή που θα είστε στο δρόμο ή μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας απομακρυνθεί πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σας, και θα το θυμηθείτε.

Γιατί από την στιγμή που θα το αντιληφθείτε και θα φωνάξετε αυτό το μακρόσυρτο «Πωωωωωωωω» αγανάκτησης και απελπισίας, τότε ακριβώς είναι που θα αγχωθείτε, θα σκεφτείτε ότι μπορεί να μυρίζετε άσχημα και θα αρχίσετε να ιδρώνετε πραγματικά.

Η λύση δεν είναι να χάσετε τη διάθεση σας. Αυτό που θα σας «σώσει» και θα επαναφέρει την ψυχική σας ηρεμία και αυτοπεποίθηση (με αυτή τη σειρά) στα αρχικά τους επίπεδα είναι να έχετε πάντα μέσα στην τσάντα σας κάτι πολύ απλό και οικονομικό. Ποιο είναι αυτό;

Ενα μικρό μπουκαλάκι με υγρό αντισηπτικό χεριών (ναι, αυτό που απομακρύνει τα μικρόβια).

Πως θα το εφαρμόσετε; Απλώνοντας λίγη ποσότητα σε κάθε μασχάλη ξεχωριστά και αφήνοντας τη να στεγνώσει για μερικά δευτερόλεπτα. Το αλκοόλ που περιέχουν τα αντισηπτικά τζελ χεριών εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν τη δυσοσμία, ενώ ταυτόχρονα κάνει τον ιδρώτα να εξατμίζεται ταχύτερα.

Κάθε τύπος απολυμαντικού θα λειτουργήσει ενάντια στον ιδρώτα, αλλά -ιδανικά- προτιμήστε κάποιο χωρίς πρόσθετο άρωμα.

*Να σημειώσουμε πως πρόκειται για μια λύση εκτάκτου ανάγκης και σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να αντικαταστήσετε το αποσμητικό σας με αυτό.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/292054-PHygate-apo-to-spiti-choris-aposmetiko-Ayte-e-lyse-tha-sas-sosei ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Φύγατε από το σπίτι χωρίς αποσμητικό; Αυτή η λύση θα σας «σώσει»! appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή