Η Ένωση για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Αχαΐας έκοψε την πίτα της – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019 και την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Νομού Αχαΐας και για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α (κεντρικό) την Δευτέρα 28η Ιανουαρίου 2019, σε αίθουσα του ΝΕΟΝ cafe στην Πάτρα.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Τσοκανάς.

Ακολούθησαν ευχές και χαιρετισμοί και ενημέρωση για τις δράσεις από την Πρόεδρο του συλλόγου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα μέλη του συλλόγου , φίλοι και εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι της πολιτείας και συλλόγων της πόλεως των Πατρών.

Τον κ. Δήμαρχο εκπροσώπησε η κ. Ήρα Κουρή , την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εκπροσώπησαν η κ. Αναστασία Τογιοπούλου και ο κ. Αντώνης Χαροκόπος. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της περιοχής όπως η κ. Έφη Αναλυτή , πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών, η κ. Άντα Ρεμούντη από τους Εθελοντές πανταχού παρών, η κ. Αλεξάκου Μαρία από την Ζωή Γλυκιά, η κ. Λιβερδάτου Λαμπρινή από την Αντικαρκινική Εταιρία , η κ. Αθανασία Καφεντζή από τη νόσο crohn, η κ. Σοφία Πουλή από το Innerwil Βορρά Ρίου, ο κ. Θωμάς Γκορίλας από την Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης παιδιού και εφήβου με Αυτισμό Νομού Αχαΐας,η κ. Μαρία Βασιλακοπούλου από το Ολύμπιο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ, η κ. Αγγελική Μοσχοπούλου από το Σοροπτιμιστικό Σύλλογο, η κ. Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη από το Αγκαλίαζω , η κ. Λ. Κολυπέρα από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ , η κ. Μαργαρίτα Καραγεώργου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ , ο σύλλογος ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ο ιατρός κ. Δ. Καρόκης και ο υποψήφιος για το Δήμο της Πάτρας κ. Ν. Τζανάκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές, τσάι, χυμοί και πλούσια εδέσματα .

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά με μεγάλη επιτυχία από την ορχήστρα του Νίκου Λέκκα και την πολυτάλαντη τραγουδίστρια Εύα Κουτσουβέλη.

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α παράρτημα Πάτρας ευχαρίστησε θερμά τους εκλεκτούς καλεσμένους όλα τα μέλη και εθελοντές , τους φίλους , τους φορείς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συντέλεσαν στην επιτυχία της. Ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και λιγότερους πόνους και όλο λιγότερους ασθενείς σε όλον τον κόσμο.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    30 Ιανουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία