Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα Α.Ο. Χάλκειας – Όμηρος.Βίντεο

Μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας πήρε ο Όμηρος Νεοχωρίου επικρατώντας στο γήπεδο Γαβρολίμνης του Α.Ο. Χάλκειας με σκορ 2 – 1.
Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου είχε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι, πέτυχε δύο τέρματα, είχε δύο δοκάρια, ένα ακυρωθέν γκολ και χαμένα τετ α τετ, όμως στο φινάλε οι γηπεδούχοι σκόραραν και άγχωσαν τον Όμηρο, που τελικά κράτησε το «τρίποντο». Με το αποτέλεσμα αυτό ο Όμηρος έφτασε τους 49 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Α.Ο. Χάλκειας έμεινε στους 27 και την 6η θέση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 5ο λεπτό ο Βασιλάρης έκανε τη σέντρα και ο Γκάτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και στο 14΄ ο Σεραφίγγος σε τετ α τετ πλάσαρε και απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος. Στο 19΄ ο Νούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Σεραφίγγος με σουτ έδωσε προβάδισμα στον Όμηρο. Εννιά λεπτά αργότερα ο Σεραφίγγος σε τετ α τετ σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ, απόφαση που ξεσήκωσε «θύελλα» διαμαρτυριών από τους ανθρώπους του Ομήρου. Στο 31΄ ο Ανδρεόπουλος απέκρουσε το σουτ του Βασιλάρη και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν τεράστιο προβάδισμα νίκης. Ο Νούλας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανθόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2.
Στο 49΄ Νούλας, Σεραφίγγος και Κούσης συνδυάστηκαν και ο Νούλας έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας κάνοντας σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 60΄ το σουτ του Κούση πέρασε λίγο άουτ και στο 85΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με το Βαλτογιάννη. Στο 89΄ ο Παπαποστόλου έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αδραχτάς «έστρωσε» τη μπάλα στον Αλεξόπουλο που με πλασέ σκόραρε κάνοντας το 1 – 2. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Όμηρο, που κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος.Η φάση του αγώνα. Το δεύτερο γκολ του Ομήρου έρχεται σε ένα κομβικό σημείο και καθορίζει την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Ο Μανθόπουλος σκόραρε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και ο Όμηρος πήρε μεγάλο προβάδισμα νίκης.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Γιάννης Σεραφίγγος σκόραρε το πρώτο γκολ του Ομήρου, σημείωσε ένα ακόμα τέρμα που ακυρώθηκε και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας (73΄ Βαλμάς), Βαλής, Δάλλας, Νασόπουλος, Δαδάνης (53΄ Παναγιωτόπουλος), Αδραχτάς, Παπαποστόλου, Αλεξόπουλος, Κάκκος (65΄ Μυλωνάς), Αλμπάνης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Μπαλαμπάνης, Καντάνης, Βασιλάρης, Τσίμπιτσης (84΄ Ματσίγκας), Σεραφίγγος (78΄ Βαλτογιάννης), Γκάτσης (46΄ Κούσης), Νούλας.

The post Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα Α.Ο. Χάλκειας – Όμηρος.Βίντεο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή