Κιλπάτρικ και Πέιν θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το … δεξί

Κιλπάτρικ και Πέιν θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το … δεξί

Ενισχυμένος με τους δύο αμερικανούς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κυνηγά το «διπλό» στο Κάουνας. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στον αγώνα Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Over/Under 8,5 πόντους του Τζέιμς Γκιστ.

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του στην Euroleague δίνει σήμερα (20:00) στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Οι Σον Κιλπάτρικ και Άντριαν Πέιν θέλουν να κάνουν ποδαρικό στην Euroleague με το … δεξί, ώστε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ του Ρικ Πιτίνο, να πάρει την νίκη και να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στα playoff.

Το παιχνίδι είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Οι «πράσινοι» έχουν 8 νίκες και 10 ήττες στην Euroleague και η Ζαλγκίρις 7 νίκες και 11 ήττες.

Ο Γκιστ πετυχαίνει 8,3 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για τον αγώνα Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Η προσφορά της ημέρας, με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, είναι για τους Over/Under 8,5 πόντους του Τζέιμς Γκιστ.

Συνολικά, ο Γκιστ έχει σημειώσει 149 πόντους στα 18 παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague. Ο μέσος όρος του είναι 8,3 πόντοι ανά αγώνα.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351947-Kilpatrik-kai-Pein-theloyn-na-kanoyn-podariko-me-to-dexi ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Κιλπάτρικ και Πέιν θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το … δεξί appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή