Με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο Ανδρέας Τζουραμάνης στις εκλογές για το δήμο Πατρέων

Με την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για το δήμο της Πάτρας συντάσσεται ο Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω facebook την στήριξή του στον κ. Αλεξόπουλο σημειώνοντας: ​

«Εν όψει των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Πατρέων.

Όταν το 2010 ανέλαβα την ευθύνη μαζί με μια εξαιρετική ομάδα νέων ανθρώπων να δημιουργήσω τη Δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» και να καταθέσουμε την πολιτική μας πρόταση για το Δήμο Πατρέων, λίγοι, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, ήταν εκείνοι που δεν στάθηκαν επικριτικά απέναντι μας. Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος ήταν ένας από εκείνους που σεβάστηκαν την παράταξη μας και τον αγώνα μας.

Σήμερα, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έπειτα από μια πετυχημένη αυτοδιοικητική πορεία αποφάσισε να καταθέσει την πολιτική του πρόταση για την πόλη μας. Γνωρίζω το όραμα του για την Πάτρα. Είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με την καθεστηκυία νοοτροπία που επικρατεί στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια και να αναδείξει έναν άλλο δρόμο που θα οδηγήσει την πόλη μας στο μέλλον.

Στο δίλημμα των δημοτικών εκλογών για το εάν η πόλη μας μείνει δέσμια των ιδεοληπτικών αγκυλώσεων και πρακτικών του κ. Πελετίδη που την έχουν καταστήσει ήδη πολιτικό θεματικό πάρκο του περασμένου αιώνα ή θα προχωρήσει μπροστά και θα γίνει μια σύγχρονη ανοικτή πόλη αναδεικνύοντας τον πλούτο της ιστορίας της, τον πολιτισμό της, τη δημιουργία της, το περιβάλλον της και κυρίως το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της, έχω την απάντηση: Είναι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος με την ομάδα των νέων πολιτικών προσώπων που τον περιβάλλουν, για να φέρουν τη μεγάλη νίκη. Μια νίκη όλων των Πατρινών για ένα δημιουργικό και καλύτερο μέλλον.

Προσωπικά, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα ανακοινώσω την πολιτική μάχη που θα δώσω, με όλες μου τις δυνάμεις, για την Πάτρα μας, την Αχαΐα μας και τη χώρα μας, για να επέλθει επιτέλους η Πολιτική_ Αλλιώς σε αυτόν τον τόπο.


Πηγή