ΝΔ: Στην Ηλεία εκ νέου υποψήφιος ο Γιώργος Κοντογιάννης

Η κατάσταση στη χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια αντί να βελτιώνεται διαρκώς επιδεινώνεται. Τα πραγματικά μεγέθη της οικονομίας δεν δικαιολογούν την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να ανατρέψει τη δυσμενή για την Ελλάδα πραγματικότητα και να προχωρήσει στη μεγάλη αλλαγή, εκτός από «νέο αίμα», θέλει και πρόσωπα με κοινοβουλευτική εμπειρία.

Με τον συμπατριώτη μας Γιώργο Κοντογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεργάζεται χρόνια, τόσο στα κοινοβουλευτικά έδρανα, όσο και στη Νέα Δημοκρατία. Από τη στιγμή που ανέλαβε Πρόεδρος τον κάλεσε κοντά του (άλλωστε στο νομό μας ο Γιώργος Κοντογιάννης είχε δώσει αγώνα για την εκλογή του) και τον εμπιστεύθηκε ως σύμβουλο επικοινωνίας και υπεύθυνο για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης ολόκληρης της Ελλάδος. Προφανώς θέλοντας να συνεχίσει την συνεργασία αυτή και μετά την εκλογή του ως πρωθυπουργός, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στον Γιώργο Κοντογιάννη να κατέβει και πάλι υποψήφιος στην Ηλεία.

Ο πρώην υφυπουργός συνεκτιμώντας τα δεδομένα, αλλά κυρίως ικανοποιώντας την επιθυμία του προέδρου του κόμματος, είπε το μεγάλο «ναι», το οποίο επισφραγίσθηκε με μια φωτογραφία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο της ΝΔ, το δένδρο των ευχών του κόμματος. Με την ευχή, βέβαια, ότι ο στόχος και των δύο να ευοδωθεί σύντομα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης ήταν Βουλευτής από το 2004 έως το 2015 και στην τελευταία κυβέρνηση Καραμανλή ήταν υφυπουργός Εργασίας.


Πηγή