Ορεινή Αχαΐα: Ελάχιστα τα προβλήματα, παρά το έντονο κρύο και τη χιονόπτωση

Παρά την έντονη χιονόπτωση στα ορεινά του νομού και την πτώση της θερμοκρασίας, τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στον δήμο Ερυμάνθου, όσο και στον δήμο Καλαβρύτων, είναι ελάχιστα.

Οι δρόμοι όλοι είναι ανοικτοί με τα συνεργεία της Περιφέρειας και των εν λόγω δήμων να περνούν όλη τη νύχτα στο… πόδι, εργαζόμενοι πυρετωδώς για να επιλύσουν τα όποια προβλήματα.

Τα σχολεία από την άλλη πλευρά λειτουργούν κανονικ και στους δύο δήμους και μόνο στο Λεόντιο του δήμου Ερυμάνθου, ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο το σχολείο να μην ανοίξει αφού ο παγετός στους γύρω δρόμους είναι έντονος.

Όλα τα χωριά στην πλειοψηφία τους στον δήμο των Καλαβρύτων έχουν ντυθεί στα λευκά, με το χιόνι να έχει στρώσει τους γύρω δρόμους, ενώ και στον δήμο Ερυμάνθου, όλα τα χωριά του ορεινού του όγκου από την Χαλανδρίτσα και πάνω (Μοίραλι, Δροσιά, Καλούσι, Λεόντιο, Καλλέντζι, Δεμέστιχα κτλ) είναι μέσα στο χιόνι.

Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές και κάτω από το μηδέν, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους αφού οι δρόμοι μπορεί να είναι ανοικτοί, όμως λόγω του πάγου είναι αυξημένη η πιθανότητα τροχαίων ατυχημάτων αφού το οδόστρωμα γλιστράει.

Δείτε φωτογραφίες του kalavrytanews από το πρωί της Τρίτης στα Καλάβρυτα.

Ορεινή Αχαΐα: Ελάχιστα τα προβλήματα, παρά το έντονο κρύο και τη χιονόπτωση Ορεινή Αχαΐα: Ελάχιστα τα προβλήματα, παρά το έντονο κρύο και τη χιονόπτωση Ορεινή Αχαΐα: Ελάχιστα τα προβλήματα, παρά το έντονο κρύο και τη χιονόπτωση


Πηγή