Πάτρα: Παράπονα από τους κατοίκους του Προαστίου – Δεν καλύπτονται από το «6»

Εντονα παράπονα για την μη εξυπηρέτησή τους από το Αστικό ΚΤΕΛ εκφράζουν κάτοικοι του Προαστίου Πατρών οι οποίοι μάλιστα καταθέτουν αίτημα εναλλακτικής όδευσης του λεωφορείου προκειμένου να καλυφθούν μεγαλύτερα κομμάτια της πυκνοκατοικημένης αυτής περιοχής.

Όπως μάλιστα επισημαίνουν ειδικά στις Δάφνες υπάρχουν πλέον πολλές μόνιμες κατοικίες οι οποίες δεν καλύπτονται από την γραμμή 6 του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας.

Οι ανάγκες των κατοίκων είναι μεγάλες καθώς πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά τους στα σχολεία και τα φροντιστήριά τους, και οι μεγαλύτεροι στις δουλειές τους στους γιατρούς και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του τοπικού συλλόγου «Η Δράση», Στάθη Παπαλεξανδρόπουλο, οι διοικούντες του Αστικού ΚΤΕΛ δεν έχουν δείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον και παρ’ όλες τις αιτήσεις που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι δεν ανταποκρίνονται στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της γραμμής.

Από την πλευρά του ο νυν πρόεδρος του συλλόγου Τριαντάφυλλος Κυρίτσης εξηγεί ότι πολλοί κάτοικοι της Παραλίας Προαστίου υποχρεώνονται μέσα στον καύσωνα ή στο κρύο να περπατούν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στην κοντινότερη στάση παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι στην περιοχή έχουν μεγάλο πλάτος γεγονός που θα επέτρεπε στο λεωφορείο να περάσει άνετα και να τους εξυπηρετήσει καλύτερα.


Πηγή