Πάτρα: Σεμινάρια για το πώς να βρείτε δουλειά και να αναπτύξετε δεξιότητες- Απευθύνονται σε ανέργους κι εργαζο […]

Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικές συνεδρίες που απευθύνονται σε ανέργους αλλά και εργαζόμενους της Πάτρας διοργανώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ. Οι δραστηριότητες υλοποιούνται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Οι θεματικές ενότητες των εργαστηρίων και οι ημερομηνίες υλοποίησής τους για τον Ιανουάριο 2019, είναι οι εξής:

Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω του Εξειδικευμένου Κέντρου Προώθησης στην Απασχόληση της Πάτρας (ΕΚΠΑ Πάτρας) και της Δομής Εργαζομένων με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας και την ενδυνάμωση και υποστήριξη των εργαζομένων.

Τα εργαστήρια υλοποιούνται στο χώρο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20, ΤΚ 26221, 6ος όροφος, Πάτρα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα ανά εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εάν ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες μπορείτε να το κάνετε με τους ακόλουθους τρόπους:

-Να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στην διεύθυνση: https://goo.gl/C8zoMq

-Να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους απασχόλησης, είτε τηλεφωνικά 2610624755 και 2610226347 καθημερινά από 9:00 έως 18:00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] , είτε μέσω επίσκεψης στη Δομή μας: Κολοκοτρώνη 20, ΤΚ 26221, 6ος όροφος, Πάτρα.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    16 Ιανουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία