Πάτρα: Συγκλονίζει η αναισθησιολόγος του ΕΚΑΒ για το τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από ΙΧ

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση της αναισθησιολόγου του ΕΚΑΒ Γκέλυς Κανελλοπούλου, η οποία βρισκόταν σε εφημερία όταν το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από το τραγικό τροχαίο στην Πάτρα. «Ψυχολογική αποφόρτιση… δεδομένο στον 21ο αιώνα για τις προηγμένες χώρες. Εγώ πάλι μάλλον θα σταθώ σε μικρές συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους….τι ήταν καλό, τι ήταν κακό, πώς το κάναμε, πως το νιώσαμε….και πάλι αυτή η αίσθηση ότι είσαι πεπερασμένος, ότι είσαι αναλώσιμος , ότι όλα είναι αναλώσιμα … κι αύριο θα πάω να αγκαλιάσω τα παιδιά μου ευτυχισμένη που είναι καλά, ευτυχισμένη που δεν είναι αυτά, μέσα στην άγνοιά τους, στο φορείο του ασθενοφόρου που σκούζει μέσα στην ηρεμία του Κυριακάτικου απογεύματος, ευτυχισμένη που το μοιρολόι που ακούω δεν είναι δικό μου…», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η αναισθησιολόγος.

«Εφημερεύω για άλλες 6 ώρες αλλά στα μάτια μου έχω τα μικρά ροζ κλαμεράκια που μοιάζουν με αυτά της κόρης μου. Λυπάμαι. Κι αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα», τονίζει η κ. Κανελλοπούλου.

Η κα Κανελλοπούλου ως μέλος πληρώματος ασθενοφόρου, έχει ζήσει από πολύ κοντά εκατοντάδες περιστατικά. Το χθεσινό ατύχημα στην περιοχή των Ιτεών, όπου 50χρονος οδηγός παρέσυρε τρίχρονο κοριτσάκι, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ακόμα και από ανθρώπους που έχουν αντικρίσει πολλές και σκληρές εικόνες.

Οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δίνουν μάχη για να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή. Το παιδί έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά το τροχαίο που το απόγεμα της Κυριακής όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που αρχικά μετέφερε το παιδί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων και εν συνεχεία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας.

Δίπλα του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.


Πηγή