Πάτρα: Θλίψη στο Άνω Καστρίτσι για την εκδημία του Νίκου Μέρμελα

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο συνταξιούχος αυτοκινητιστής Νίκος Μέρμελας, πρώην Πρόεδρος του Άνω Καστριτσίου σε ηλικία 83 ετών.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Παναγιώτα Μέρμελα και είχε ένα γιο τον Ανδρέα. Είχε την χαρά να δει και δύο εγγόνια, τον Νικόλαο και την Παναγιώτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον βρήκαν νεκρό στη βεράντα του σπιτιού του στο Καστρίτσι όπου συνήθως έμενε. Η οικογένειά του, που μένει στην Πάτρα, ανησύχησε όταν το πρωί δεν επικοινώνησε μαζί τους κι έτσι ανέβηκε στο Καστρίτσι ο γιος του ο οποίος και τον βρήκε νεκρό.

Ήταν πρώην ταξιτζής και όπως λένε άνθρωποι που τον γνώρισαν ο πιο αγαπητός άνθρωπος του χωριού.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Άνω Καστριτσίου Πατρών.

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook, αποχαιρέτισε τον αγαπητό Νικόλαο Μέρμελα ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης, γράφοντας τα εξής:

«Έφυγε» ξαφνικά για το μεγάλο ταξίδι ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΜΕΛΑΣ, πρώην Πρόεδρος, για δυο τετραετίες, του Άνω Καστριτσίου.

«Έφυγε» ο γείτονας των παιδικών μου χρόνων, ο φίλος, η καθημερινή μου καλημέρα…

«Έφυγε» η προσωποποίηση της Εντιμότητας, της Καλοσύνης, της Αγάπης για το συνάνθρωπο………. Καλό ταξίδι Νικόλα μου και Καλό Παράδεισο.

Όλοι μας θα σε θυμόμαστε με αγάπη!

*Η φωτογραφία όπου εικονίζεται και ο αείμνηστος δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης, είναι από τη συνεστίαση των Προέδρων του Δ.Σ. της Πάτρας, στο Άνω Καστρίτσι.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    15 Ιανουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία