ΠΑΤΡΑ: Βγαίνει νικητής ο Παναγιώτης Κωστόπουλος από τη μάχη!

«Βροχή» έπεσαν οι αναρτήσεις των φίλων της Παναχαϊκής μετά την είδηση του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη ο πιο πιστός οπαδός της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, Παναγιώτης Κωστόπουλος.

Αναρτήσεις και μηνύματα συμπαράστασης προς τον Παναγιώτη Κωστόπουλο, έναν άνθρωπο που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, με την θέληση και το πείσμα που τον διακρίνει, ακόμα και αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση των Nortenos που αναφέρουν: ‘»Παναγιώτη, σε αυτήν την δύσκολη μάχη θα βγεις νικητής, για άλλη μια φορά!
Ευχόμαστε, ταχεία και καλή ανάρρωση! Γρήγορα κοντά μας και πάλι, Κοκκινόμαυρε Αδερφέ!!!».

Το πείσμα αυτό είναι που τον κράτησε στην ζωή και όλα δείχνουν ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται καλύτερα, με τους ιατρούς να δείχνουν αισιόδοξοι ότι ο Παναγιώτης θα βγει νικητής και μέσα από αυτή τη μάχη.

Μάλιστα, ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με το περιβάλλον του, μιλάει και η γενικότερη κατάσταση του έχει βελτιωθεί αρκετά ωστόσο, παραμένει κρίσιμη και χρειάζεται ηρεμία για να μπορέσει να αναρρώσει γρήγορα.

Πάντως, οι φίλοι και οι οπαδοί της Παναχαϊκής, προσεύχονται για αυτόν, αλλά και οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι στον αγώνα με τον Βόλο, ήταν αποφασισμένοι να του αφιερώσουν τη νίκη σε περίπτωση που τα κατάφερναν.

Όπως και να έχει το σημαντικό είναι ότι η υγεία του Παναγιώτη Κωστόπουλου βελτιώνεται και όλα δείχνουν πως βγαίνει νικητής και από αυτή τη μάχη. Μακάρι λοιπόν να τον δούμε ξανά σύντομα στο γήπεδο, στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, στο γήπεδο που έχει αγαπήσει, στην Αγυιά.


Πηγή