Ρόδος: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Ρομά για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες

Ρόδος: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Ρομά για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες

Προσωρινά κρατούμενος, κρίθηκε πριν από λίγα λεπτά, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό συνυπαίτιο της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 23χρονος Ρομά, φέρεται να βίασε μαζί με τον 19χρονο Αλβανό μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες και με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Υπενθυμίζεται ότι στη Ρόδο αναμένεται να μεταχθεί σήμερα, προκειμένου να δώσει αναλυτική κατάθεση για την υπόθεση βιασμού, ο 19χρονος Αλβανός. Ο 19χρονος έχει προφυλακιστεί για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά και την καταγγελία 19χρονης που κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/352207-Rodos-Prophylakisteos-o-23chronos-Roma-gia-ton-biasmo-tes-19chrones-me-eidikes-anagkes ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Ρόδος: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Ρομά για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή