Στοίχημα: Στήριγμα η Ντεν Μπος

Στοίχημα: Στήριγμα η Ντεν Μπος

Παρασκευή σήμερα (25/01), η προσοχή μας σε στοιχηματικό επίπεδο στρέφεται στη Β’ Ολλανδίας και το πρωτάθλημα της Αργεντινής, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Ευρωλίγκα. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντεν Μπος, Μπάνφιλντ – Σαν Μαρτίν και Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Bethome.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Winmasters, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ντεν Μπος με κάλυψη

Ξεκινάμε από τη Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντεν Μπος, από την οποία προκύπτει το δυνατό σημείο της ημέρας. Σε ανοδική τροχιά οι γηπεδούχοι, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν 3-1 εκτός έδρας της Φόλενταμ, πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα. Σήμερα, βέβαια, το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Υποδέχονται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, η οποία έχει να ηττηθεί από τις 21 Σεπτμεβρίου, στα 15 ματς που ακολούθησαν μέτρησε 12 “τρίποντα” και τρεις ισοπαλίες.

Μπορεί να πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, παιχνίδια που πάντοτε κρύβουν ιδιαιτερότητες, ωστόσο η ανωτερότητα της Ντεν Μπος είναι εμφανής, θεωρούμε ότι θα τη “βγάλει” στον αγωνιστικό χώρο και θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Για να περιορίσουμε, όμως, το ρίσκο, θα πάρουμε το διπλό με την κάλυψη του Draw No Bet, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Προβάδισμα η Μπάνφιλντ

Συνεχίζουμε με Αργεντινή και την αναμέτρηση Μπάνφιλντ – Σαν Μαρτίν. Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στη δράση μετά από 1.5 μήνα περίπου και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά από 15 ματς έχουν συγκεντρώσει 21 βαθμούς και διεκδικούν την είσοδό τους στην πρώτη εννιάδα, η οποία οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Σήμερα, μάλιστα, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο τους ο Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία κατά τη διάρκεια της διακοπής, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Σαν Μαρτίν “βολοδέρνει” στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, ιδιαίτερα εκτός έδρας προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό την τρέχουσα σεζόν, στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες “εξόδους” της δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Μπάνφιλντ έχει το προβάδισμα για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε με Ευρωλίγκα και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα από τη Ρωσία δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της το τελευταίο διάστημα. Έρχεται από την ήττα με 93-86 από τη Ζενίτ για το πρωτάθλημα, είχαν προηγηθεί, σε επίπεδο Ευρωλίγκα, η δύσκολη νίκη με την Μπάγερν Μονάχου στη Μόσχα (77-70) και η ήττα από την Μακάμπι, επίσης στη Μόσχα, με 76-93. Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα έχει την ευκαιρία να “πιάσει” στην 5η θέση τον Ολυμπιακό. Οι Καταλανοί μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague να ηττήθηκαν στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι, για πρώτη φορά μετά από δέκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο αντέδρασαν άμεσα και στη συνέχεια πήραν σημαντικό διπλό επί της Μπασκόνια για την ACB. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχει υπέρ της τον παράγοντα έδρα και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Προσφέρεται, μάλιστα, σε αποδόσεις αουτσάιντερ, οπότε αξίζει να ασχολήθουμε με τον άσσο, σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/01/blog-post_25.html bet_Nafpaktia news

The post Στοίχημα: Στήριγμα η Ντεν Μπος appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή