Συνεδριάζει το Δίκτυο “Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα”

Συνεδριάζει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:30, η Εκτελεστική Επιτροπή του Δικτύου: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα». Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής, ισόγειο), στην Πάτρα.

Τα μέλη της «Συμμαχίας», μεταξύ άλλων θα ενημερωθούν για την παρουσία του Δικτύου ΠΡΑΞΗ στη Δυτική Ελλάδα, το αντικείμενο του οποίου θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Καρνιούρας, Συντονιστής Διευθυντής του Δικτύου και το στέλεχος του Δικτύου Πάττυ Παναγοπούλου θα ενημερώσει για τη Β’ Φάση της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Ερευνητικών Έργων «Ερευνώ – Δημιουργώ- Καινοτομώ».

Επίσης, ο Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής ΠΔΕ Σπυρίδων Παπασπύρου πρόκειται θα αναφερθεί στην αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, έπειτα από την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στη Δυτική Ελλάδα, οπότε έγινε και η αποτίμηση των δράσεων που υλοποίησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια 2017.


Πηγή