Θλίψη στην Παναχαϊκή, «έφυγε» ο Παναγιώτης Κωστόπουλος

Ηταν ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές της ζωής, όμως αυτή η μάχη αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολη απ’ όλες τις άλλες. Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο ένθερμος φίλος της Παναχαϊκής, έφυγε σήμερα από τη ζωή, παρότι πάλεψε σαν λιοντάρι μέχρι το τέλος. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αφού είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Είχα αγαπηθεί απ’ όλους τους «κοκκινόμαυρους» και απ’ όλους τους αντιπάλους. Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν έχανε παιχνίδι της Παναχαϊκής είτε εντός, είτε εκτός έδρας, όντας ενεργό μέλος στα social media, εκθέτοντας την άποψη του για την ομάδα που τόσο αγάπησε.

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο ατύχημα στην Πατρών-Πύργου και τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε επιπλοκές στην υγεία του ταλαιπωρημένου οργανισμού του.

Παρότι είχε δυσκολίες στη μετακίνηση, ο Π. Κωστόπουλος ήταν ο πιο πιστός οπαδός της Παναχαϊκής, βλέποντας από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και όσους εκτός μπορούσε να ταξιδέψει.

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Παναγιώτη καλό ταξίδι…

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 πληροφορήθηκε την τραγική είδηση του θανάτου ενός εμβληματικού υποστηρικτή της ομάδας μας.

Δυστυχώς ο Παναγιώτης Κωστόπουλος μετά από μάχη αρκετών ημερών δεν είναι πλέον κοντά μας.

Αισθανόμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι για αυτή την εξέλιξη και πραγματικά εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

Η γενναιότητα και η δύναμη που επέδειξε αυτός ο άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν ένα μάθημα για όλους μας.

Παναγιώτη αδερφέ μας, καλό ταξίδι!»


Πηγή