Τι καιρό θα έχουμε στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού

Σύμμαχος των πατρινών που θα κατέβουν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου για να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι ο καιρός. Σύμφωνα με το meteo και με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, αναμένεται άστατος καιρός, με μικρές πιθανότητες εκδήλωσης βροχής, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Με την επιμέλεια και την σκηνοθετική ματιά του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, κ. Σταύρου Τσακίρη, οργανώθηκε ένα θέαμα το οποίο θα ξεδιπλωθεί σε δύο σκηνές, με πρωταγωνιστές τους κατασκευαστές των αρμάτων, τα μέλη των πληρωμάτων που εμπνεύστηκαν τις στολές τους και τους συνθέτες που το “τραγούδησαν” και με την παρουσία τους στην θα ζωντανέψουν τις αναμνήσεις.

Θα συμμετέχουν οι:Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης”, Ορχήστρα Πνευστών «Ο Πατρεύς», Νίνα Λοτσάρη, Βασιλική Καραγιάννη, Τάσος Μαραγκός, Bloco Swingueira, Oulaloum Street Show Band. Το δρώμενο της εκδήλωσης θα πλαισιώσουν τα καρναβαλικά γκρουπ και τα χορευτικά του Δήμου. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Νατάσα Τραγουστή.


Πηγή